20-11-2017, 06:42 PM
Salutare - inca nu stiu cauza asa ca deschid thread separat, daca se dovedeste ca e de la blocul de lumini o sa fac merge cu topicul existent.
Asa cum scrie si in titlu, am o problema cu faza scurta.
- farul stanga nu mai functioneaza - farul dreapta merge OK
- am incercat sa schimb becul (crezand ca e ars) insa nici cu becul nou nu merge (marturisesc ca inca nu l-am verificat pe cel ce l-am dat jos si nici nu am apucat sa masor tensiunea pe mufa de la bec)
- nu mai apare martorul de faza scurta in bord (am observat asta dupa ce am incercat sa schimb becul, marturisesc ca nu stiu de cand e asa, pt ca am mers mai mult pe zi in ultima perioada)
Urmeaza sa iau la verificat sigurantele insa nu am schema cu amplasarea lor pe capacul din interior. Daca vreun coleg cu PH2 1.6 K4M are schema aia si poate sa ii faca o poza raman dator (ii dau un ghiont virtual lui @dtel poate poate :D ).
Orice sugestii sunt binevenite.
Asa cum scrie si in titlu, am o problema cu faza scurta.
- farul stanga nu mai functioneaza - farul dreapta merge OK
- am incercat sa schimb becul (crezand ca e ars) insa nici cu becul nou nu merge (marturisesc ca inca nu l-am verificat pe cel ce l-am dat jos si nici nu am apucat sa masor tensiunea pe mufa de la bec)
- nu mai apare martorul de faza scurta in bord (am observat asta dupa ce am incercat sa schimb becul, marturisesc ca nu stiu de cand e asa, pt ca am mers mai mult pe zi in ultima perioada)
Urmeaza sa iau la verificat sigurantele insa nu am schema cu amplasarea lor pe capacul din interior. Daca vreun coleg cu PH2 1.6 K4M are schema aia si poate sa ii faca o poza raman dator (ii dau un ghiont virtual lui @dtel poate poate :D ).
Orice sugestii sunt binevenite.
Duster PH2 2015 4WD 1.6 16v Euro5 K4M Laureate
Duster PH1 2011 4WD 1.5 dCi Euro5 K9K Laureate
Bilstein by Mudster, H&R, Insa Turbo Dakar / BFGoodrich AT KO2
http://instagr.am/echipa13
Duster PH1 2011 4WD 1.5 dCi Euro5 K9K Laureate
Bilstein by Mudster, H&R, Insa Turbo Dakar / BFGoodrich AT KO2
http://instagr.am/echipa13