Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Contributor: Radu MihisRegulament Bursa (comercial)
#1
Topicurile din sectiunea BURSA sunt vizibile numai de catre membrii logati pe forum .

Acest forum nu este un magazin online si nici nu ne dorim sa devenim unul. Anunturile vor urma regulile de mai jos sau vor fi sterse.


Reguli postare anunturi:
 
a) - tiltul anuntului (topicului) trebuie sa specifice una din actiunile VAND, CUMPAR, SCHIMB, INCHIRIEZ si deasemenea descriere sumara in cateva cuvinte a produsul ce se tranzactioneaza (ex. [VAND] anvelope de vara Michelin 205/65/R16)
 
b) - sa includa detalii despre produs si cel putin o poza reala, nu se accepta poze generice, exceptie facand produsele sigiliate / ambalate de producator, pozele trebuie postate la cel mult 24 de ore de la deschiderea topicului
 
c) - sa contina pretul
 
d) - este interzisa postarea unui anunt in sectiunea BURSA in numele unui prieten, daca doriti sa il ajutati trebuie sa postati anuntul in nume propriu
 
e) - cel ce posteaza un anunt este singurul raspunzator pentru calitatea produsului, relatia cu clientul si modalitatea de livrare. De asemenea, are obligatia de a furniza detalii si a raspunde intrebarilor postate de cei interesati.
 
f) - sunt admise maxim 3 topicuri per membru in sectiunea BURSA, daca se depaseste limita admisa si se doreste deschiderea unui nou topic, se va contacta un moderator pt inchiderea unuia din topicurile vechi inainte de a deschide un nou topic (in sectiunea BURSA). Daca se doreste postarea de mai multe anunturi in acelasi timp acestea se vor putea face doar contra cost.
 
g) - un membru este eligibil pt a posta un topic in sectiunea BURSA numai dupa ce a acumulat 10 posturi. Trebuie avut in vedere ca postarea numai in scopul de a acumula posturi este interzisa, vezi Regulamentul General.
 
h) - nu se admit numai linkuri externe in textul anuntului, exceptie fac imaginile hostate extern (imageshack etc...). Exceptie, care ar trebui evitata, este postarea la final un link catre un site de tip bursa (olx, lajumate, etc), pentru a oferi mai multe detalii asupra produsului.
 
i) - sunt interzise conmentariile referitoare la produsul / serviciul specificat in anunt sau la pretul acestuia, daca nu este pe placul tau, nu cumpara
 
j) - este permis un singur BUMP / UP la 7 zile. BUMP-urile mascate de genul (mai am cateva bucati / up de la mine) sunt interzise. Daca vreti sa va exprimati aprecierea sau nemultumirea , exista sectiunea FEEDBACK, nu postati in anunt mesaje de genul: "am primit", "recomand", etc.

Nerespectarea regulilor de mai sus duce la stergerea anuntului si sanctionarea membrilor implicati in incalcarea regulilor.
[+] 1 utilizator apreciază postarea lui Radu Mihis


Posibile subiecte înrudite...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizualizări: Ultimul mesaj
  Regulament recompensare membri Forum Radu Mihis 0 3,727 31-10-2017, 11:14 AM
Ultimul mesaj: Radu Mihis
  Regulament General Radu Mihis 0 5,123 27-10-2017, 04:31 PM
Ultimul mesaj: Radu Mihis

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)