Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Contributor: Razvanprobleme cutie viteze 1.5DCI
Salutare!
La 8000km am observat ca imi sare" din marsarier in sarcina (deal borduri sau viteza mai mare).
Am fost la servisul autorizat din oras, si mi-au inlocuit ceva pinioane in cutia de viteze (pe garantie.)
Acum am 21.000. km , nu am mai intampinat probleme.
Răspunde
Asta nu am patit-o inca,dar la al meu cam da cu socuri schimbarea de viteze de la a 2 a pana la a 5 a,si desi ma chinui sa las ambreiajul mai moale,credeam ca din cauza asta e,cam la fel face. Sa fie ambreiajul dus oare? Are 147.000km momentan.
Răspunde
Salut,
La Dusterul meu 1.3tce 130cp cutie manuala am observant de cand l-am luat ca in vitezele 3 si 4 mai ales am un soc /miscare de manete schimator viteza
 vizibil chiar si cu ochiul atunci cand accelerez sau franez si exista cuplaj motor-cutie (adica pedala de ambreiaj nu este apasata).
La alte masini nu simteam in maneta acest lucru...erau mai silentioase.Nu stiu exact daca e o problema sau asa fac acestea.
Poate ceva pareri ?Sa ma duc la service cu ea?Sau e normal asa?
Multumesc,
Răspunde

Posibile subiecte înrudite...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizualizări: Ultimul mesaj
  Martori “service” si “probleme emisii” aprinsi. Apoi revenire de la sine, pe rand CristiZ 3 8,663 21-02-2018, 02:39 PM
Ultimul mesaj: CristiZ
  Probleme bloc lumini -semnalizator ? ENARU RADU 16 11,783 06-12-2017, 01:55 PM
Ultimul mesaj: Adrian Dancu
  Probleme baterie Gabi Hulea 18 14,132 26-11-2017, 06:52 PM
Ultimul mesaj: t0rquemada

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)