Dusteristi.ro
[Cluj] Iesire zona Gilau (30-Mar-2018) - Versiune printabilă

+- Dusteristi.ro (https://www.dusteristi.ro)
+-- Forum: Întâlniri și ieșiri (https://www.dusteristi.ro/Forum-%C3%8Ent%C3%A2lniri-%C8%99i-ie%C8%99iri)
+--- Forum: Ieșiri la sfârșit de săptămână (https://www.dusteristi.ro/Forum-Ie%C8%99iri-la-sf%C3%A2r%C8%99it-de-s%C4%83pt%C4%83m%C3%A2n%C4%83)
+---- Forum: Ardeal și Maramureș (https://www.dusteristi.ro/Forum-Ardeal-%C8%99i-Maramure%C8%99)
+---- Subiect: [Cluj] Iesire zona Gilau (30-Mar-2018) (/Thread-Cluj-Iesire-zona-Gilau-30-Mar-2018)[Cluj] Iesire zona Gilau (30-Mar-2018) - OvidiuM - 20-03-2018

(20-03-2018, 05:17 PM)Adrian Dancu a scris: Prietenii si colegii de la Duster Hobby Racing si de la Duster 4x4Everyone vor participa in acest an la Campionatul National de Osii Rupte  Devil - pardon... de Off Road aka CNOR.

Nu ar fi rau deloc sa ii urmarim indeaproape, si sa mergem sa ii vedem in actiune, mai ales la probele de Trial (de indemanare), care de obicei sunt programate in zile libere pentru ca sa vina cat mai multi spectatori, si sunt deliciul publicului ;)

Mai jos un calendar al etapelor oficiale din CNOR 2018.
Prima etapa e la Gilau, jud. Cluj: 30 Martie - 1 Aprilie (proba de Trial Sambata 31 Martie).

Ne vedem pe-acolo  Wink


Eu vin Smile facem si un trip?


RE: Campionatul National de Off Road 2018 - Adrian Dancu - 21-03-2018

Smile sa vedem cum stam cu timpul si cine mai vine - eu nu prea am trasee din apuseni, am fost la vreo cateva ture insa nu am inregistrat si nu erau tocmai usoare... dar putem merge alte prin zone din apropiere, mai lejere, pe care le stim mai bine, sa vedem numa' cati ne strangem si care ce trasee stie ;)


RE: Campionatul National de Off Road 2018 - OvidiuM - 22-03-2018

Mi-am rezervat de vineri seara la Cabana Motilor. Ma gandesc cu ocazia aceasta sa fac traseul atasat. Doritori?


RE: Campionatul National de Off Road 2018 - Adrian Dancu - 22-03-2018

@OvidiuM - cabana e grozava, o sa va placa mult acolo. Legat de traseu, o sa mut post-urile astea intr-un Thread separat ca sa ne organizam cu iesirea, si o sa publicam si pe Facebook sa ne strangem cat mai multi. Sincer tare as vrea sa putem iesi, sper sa ne sincronizam ;) Numa' bine!


RE: Campionatul National de Off Road 2018 - OvidiuM - 26-03-2018

Ceva noutati cu iesirea? Smile Eu si un prieten vom pleca din Bucuresti joi pe la pranz si seara suntem la Gilau. Habar nu avem insa ce sa facem acolo, detaliile despre eveniment sunt extrem de putine. Sambata vom merge sa vedem trial-ul, vineri sau duminica am putea face traseul despre care vorbeam.

Daca nu va deranjeaza sa adoptati 2 dusteristi singurateci, ne-am cam lipi de un grup. Punem la bataie brate, masina, palinca si mancare Smile


RE: Campionatul National de Off Road 2018 - Adrian Dancu - 27-03-2018

Din pacate eu nu voi putea veni - avem un eveniment in familie care se va intinde toata ziua sambata si duminica pana pe la amiaza.
@OvidiuM incerc sa te pun in legatura cu un coleg dusterist care vroia foarte tare sa mearga incolo.
Daca folosesti Facebook, ar fi mai usor sa va sincronizati, colegul respectiv isi cam face veacu pe-acolo.

Nr meu de tel este 0741.148.156 - Adi
Suna-ma oricand daca ai nevoie de ceva.

Incerc sa fac rost de detalii despre eveniment si revin.


RE: Campionatul National de Off Road 2018 - OvidiuM - 27-03-2018

Tnx de info, nu folosesc facebook Smile Ne auzim la un telefon mai pe seara.


RE: [Cluj] Iesire zona Gilau (30-Mar-2018) - Adrian Dancu - 27-03-2018

@OvidiuM, mie trackul ala imi arata mai mult ca niste puncte de interes unite "in diagonala" (are granularitatea cam mica, probabil a fost creat nu inregistrat?).

[attachment=415]

In functie de cine vine la intalnire si cata experienta aveti in teren, eu unul v-as recomanda sa o luati pe drumurile judetene, care si asa sunt destul de praf (slalom printre gropi) si consider ca daca mergeti intr-o zi pe traseu pana la Cetatile Ponorului e destul, nu m-as intinde pana in Beius ca aveti destule de vazut pe parcurs (coada lacului la Belis, cascada Valul Miresei, Padis, Cetatile Ponorului, si e pacat sa va fugariti). Trebuie vazut de asemenea care va fi starea vremii, momentan e urat insa pe weekend e posibil sa fie chiar mai nasol (la munte e destul de instabila vremea).

De asemenea, daca tot ziceai ca esti cazat la Cabana Motilor (la Marisel), sa stii ca Sebi (proprietarul cabanei) poate sa iti recomande un loc foarte fain de mers in apropiere, unde poti urca pe o stanca de pe care se vede toata valea aia - peisajul e mirific. Vorbeste cu el dupa ce va cazati ;)

Aveti grija daca parasiti asfaltul pt ca drumurile fara piatra / acoperite de zapada sunt in perioada asta adevarate capcane.

Daca cumva ramaneti blocati pe undeva, incercati sa gasiti semnal GSM si sa sunati pe cineva (puteti sa ma sunati si pe mine oricand) dar si mai bine, sa folositi platforma https://www.rescue4x4.ro/

Spor!